Porsgrunn

Versvikvegen 6B

Areal

2476m²

Største leietaker

Furmanite

Energiklasse

C og D

Versvikvegen 6B er et av flere bygg som tilhører et mellomstort industriområde i øyeblikkelig tilknytning til E18 Skjelsvik. Det er ca. 3 minutters kjøring inn til Skjelsvik sentrum hvor man finner dagligvare, bensinstasjon m.m.

Bygget ble opprinnelig bygget for industrinæring med særlig høye krav til produksjonsvirksomhet og miljø. I 2014 fikk Versvikvegen 6B en påkostet fasadeoppgradering, nytt moderne inngangsparti med heis samt en helt ny kontoretasje. Lokalene er også tilrettelagt med gode garderobe- og dusjfasiliteter. Et større uteareal er disponibelt for leietaker med blant annet mulighet for oppbevaring av industrielt utstyr og/eller parkering.

Eiendommen ligger sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon med kun 2 minutt gangtid til bussholdeplass. Eiendommen er også lokalisert rett ved E18 på Skjelsvik. Reisetid med tog fra Porsgrunn sentrum til Tønsberg vil i rushtiden ta 1 time og 13 minutter. Reisetiden vil bli betydelig kortet ned når utbyggingen av Vestfoldbanen er ferdig i 2018.

Det tar 30 minutter å kjøre til Sandefjord lufthavn Torp hvor det er meget gode flyforbindelser nasjonalt og internasjonalt.

Kontakt

Runar Eriksrød
Utleie- og eiendomsansvarlig