Skien

Centrumgården

Totalt areal

3463m²

Største leietaker

Telemarksavisa

Energiklasse

B

Centrumgården er blitt et av de flotteste byggene i Skien bysentrum med bl.a. lekker fasade og takterrasse. Her har man det virkelig som plommen i egget!

Skien er en gammel by, med mer enn 1000 års historie som møte- og handelsplass. Skien kommune og øvrig næringsliv er opptatt av å gjøre bysentrum mer attraktivt som bo-, arbeids- og oppholdssted, basert på mulighetene som byen har. Arbeidet er tydelig definert gjennom Handlingsprogram for Skien 2020.

Dette sammenfaller godt med Recreates ambisjoner og intensjoner: Vi er bypatrioter, har troen på Skien og ønsker å bidra til vekst i byen, – ikke minst i sentrumskjernen. Satsingen på Centrumgården er en naturlig følge av dette. Gården bærer sitt navn med rette!

Etter å ha satt tidsmessig Norgesrekord for et rehabiliteringsprosjekt av et slikt omfang, kunne leietakerne flytte inn i helt nye og moderne lokaler i Centrumgården i Torggata 8 sommeren 2016. Rehabiliteringen ble prosjektert som næringsbygg i energiklasse B. Arkitekter og rådgivere har gjort en formidabel jobb for å møte de strenge kravene som stilles til slike bygninger.

Centrumgården er blitt et tidsriktig og moderne kontorbygg for leietakere og rundt hundre ansatte.

Transport og kommunikasjon

Eiendommen ligger svært sentralt plassert med tanke på offentlig kommunikasjon. Skien busstasjon ligger kun 50 meter og maks 1 minutts gange fra eiendommen, noe som gjør busstilbudet til Centrumgården særdeles godt. Hit går bl.a. regionale og langdistanse ekspressbusser som Timeekspressen og buss til Torp Sandefjord lufthavn, samt lokale linjer som M1, M2, M3, P4, P5, P6 og P7.

For den som foretrekker å reise med tog ligger Skien stasjon rett nord for sentrum. Herfra går det tog til Oslo S, Gardermoen, Hamar/Lillehammer, Porsgrunn og Notodden. Stasjonen er kun 3 minutter med bil og 16 minutter gange fra Centrumgården. Regionale toglinjer er R11, R11X og Bratsbergbanen.

På Torp Sandefjord lufthavn er det meget gode flyforbindelser både nasjonalt og internasjonalt. Reisetiden er ca. 50 minutter med bil.

Areal
Plasser

Kontakt

Runar Eriksrød
Utleie- og eiendomsansvarlig