Nyhetsarkiv

Statens Vegvesen flytter inn i Vinkelbygget

Statens Vegsesen signerer en langsiktig leiekontrakt i Vinkelbygget, og får med dét nye miljøvennlige kontorlokaler på Korten i Vestfold.

Statens Vegvesen har holdt hus på Statens Park, men flytter seg nå noen meter inn i Vinkelbygget. Innflyttingen skjer starten av 2024 etter at lokalene er ferdig tilpasset deres behov. I arbeidet med oppgradering og tilpasning av lokalene vil fokus på gjenbruk av materialer stå sentralt, og det vil bli gjennomført en miljøklassifisering av bygget.

Recreate ASA er eier av bygget, og veldig glad for å få Statens Vegvesen som leietaker. Leiekontrakten er på 922 kvm og har en varighet på 10 år med ytterligere opsjonsperioder.

- Det betyr at vi kan investere både i bygningen og samtidig kan gjennomføre en planlagt BREAAM In-Use klassifisering av eiendommen, sier utviklingsdirektør i Recreate, Erik Ryttervold Kvamshagen.

Vinkelbygget er på totalt 10.741 kvm og er et av regionens mest miljøvennlige og fleksible bygg. Bygget har store, lyse, luftige flater og vinduer, og er tilrettelagt for et behagelig arbeidsmiljø. Det er bygget en energisentral med 24 energibrønner som tilfører energi til både bygget og nabobygget. Vinkelbygget har energiklasse A.

Kontaktinformasjon: