Nyhetsarkiv

Nå fylles over 2.000 kvm med opplevelse – på Arkaden!

I løpet av andre halvdel 2024 etablerer opplevelseskonseptet seg med tre konsepter på Arkaden i Skien; Fagene på fortet, Megazone og The Cube escape.

- Det blir 2.070 kvm med interaktive, adrenalinfylte og unike opplevelser for hele familien, vennegjengen, eller idrettslaget, i alle aldere, sier daglig leder, Paul Cunningham Havnevik. Han ser et stort potensial i Grenland, og mener Arkaden hadde de riktige fasilitetene og beliggenheten som skulle til for å etablere nok et senter.

- Med denne aktøren er vi et stort skritt nærmere å realisere en opplevelsesdestinasjon midt i sentrum av Skien. Dette vil bidra med mer aktivitet og liv til sentrum, sier Utleieansvarlig i Recreate ASA Benedikte Stensrød.

Fangene på fortet er basert på en dramatisk historie hvor deltakerne blir “fanget” i et fort, hvor de må samarbeide for å løse gåter og oppgaver for å unnslippe. Med spesialdesignede rom som blir håndmalt på stedet, hinderløyper med ulike nivåer og andre realistiske effekter er dette det perfekte konseptet for de som liker å utfordre og teste sine egne grenser, og samarbeidsevner.

Megazone åpnet dørene midt i Oslo tilbake i 1993. Laserspill er en av de mest kjente aktivitetene til Megazone. Dette har de holdt på med i 30 år og har alltid det beste utstyret i sine haller. Med et knallbra lydanlegg, masse røyk og lyseffekter, vil kundene få en spennende og minneverdig opplevelse.

The Cube escape game henter inspirasjon fra escape-room med over 70 ulike oppgaver fordelt på 24 spill. Her må man samarbeide for å løse de ulike oppgavene. Aktiviteten er godt egnet for teambuilding med kollegaer eller moro med venner og familie.

Konseptene er i dag etablert i storbyene Oslo, Bergen og Stavanger, men har nå vendt snuten mot Grenland. Med beliggenhet midt i Skien Sentrum, får de umiddelbar nærheten til handel, spisesteder og uteliv! Det forventes å tiltrekke seg ca. 60.000 besøkende på årlig basis hvor kundegrunnlaget strekker seg godt utenfor Grenland.

- Vi gleder oss til å fortelle mer, og transformere store deler av 2.etasje på Arkaden til uforglemmelige og spennende opplevelser, sier Stensrød.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Benedikte Stensrød
Utleie- og eiendomsansvarlig
Paul Cunningham Havnevik
Daglig leder, Megazone